Livet i en ryggsäck

Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Borta bra, men hemma bast <3

Av Hanna - 5 mars 2010 05:15

Fredagen den 5 mars 2010, Koh Tao, Thailand


Borta bra, men hemma bast :)


Ja sa ar det nog. Vi lever underbart har nere men klart man langtar efter de dar hemma. Familj, slakt och vanner. ..och maten! jag saknar maten!


Har pa Koh Tao har jag tagit min Padi! WIE, superkul!

Igar snorklade vi pa Shark Island. Eller Robin gjorde. Jag hann bara vara i en stund innan jag lyckades skara mig pa de enormt stora havstullpanerna och borjade bloda hejdlost. ..fick glatt vanta pa klipporna. Vi paddlade dit, kayak. Det var roligt, och lite laskigt, de ar ju inte varldsstabila direkt.


Laser en bok nu, antligen! Hittade ingen av de bockerna som du tipsa om Freja men laser iaf Brunstkalendern nu, skitrolig :) ska bookswoppa idag, hinner nog lasa ut den inna  vi drar kl 2100 ikvall



ja, det var allt for mig.


Saknar er, alskar er, Puss er Hanna

 
 
Ingen bild

Anna panna

19 mars 2010 17:17

heej heej gumman =)
du får allt ta reda på dig, vill inte höra att du blivit uppäten av en haj... nog att man sa söka spänning, men där går nog gränsen =) hoppas allt är bra i övrigt, tänker på er!!
pusspuss hälsa Robin och se till att komma hem helsinnade!!

 
Ingen bild

MÄRTA

20 mars 2010 11:39

HALLÅ :D

Nu sitter familjen här i Hunnebostrand, löst melodikrysser och ätit frukost :) Kul att ni är på Borneo nu, skicka kort ?! Haha jag älskar kort (A) Hade jag inte gått i skolan hade jag tagit en trip och träffat er där :) Men men, nu går jag i den tråkiga skolan så det är inte mycket jag kan göra!
Gissar att det där padi du snackar om är nåt dykargrej :) KUUUL! Hoppas såret inte blir infekterat med nåt utländskt grej!! Lova att ta kort på massa fräcka grejer med era nya frääääscha kameror också! Jag vill ha ett bildspel på ett par dygn när ni kommer hem sen :) Synd att ni inte kan se koalor... Idag ska jag till Götet och spela borta match med U-laget, viktig viktig match, vi ska kanske upp i div. 1 nu då, så vi hoppas att vi vinner :D Hur ser de ut där ni bor, bor ni i små bungalows eller på hotel/motel eller annat kul? Jag har varit lite sjuk/förskyld i veckan nu, men idag mår ja bättre, lite eftersnuvig bara!! Hur går de för er med konstiga sjukdomar osv? Har ni sett några sjukt konstiga djur? Upplevt roliga/konstiga händelser? Träffar ni mycket svenskar? Funkar alla grejer, alla julklappar, packning? :) Det har börjat töa så smått här i svea rike, för tillfället här i Hunnebo är det ljust, men himmlen är vit/grå, det är inte iskallt så det är bra!! Längtar efter värme!!

Ha det bra så länge :D

PUUUUUUUUUUUUUUUSS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 9 november 2012 23:48

Ut i natten! Älskar denna staden. Har laddat med AWöl, goa kolleger och billigt vin! Wapa! ...

Av Hanna - 8 november 2012 09:58


Torsdagen den 8 november 2012.   Kan tydligen aldrig hålla mig på ett ställe allt för länge. Lite kort om vad som sker: Efter ett år på Chalmers och en sommar i Frankrike bor och jobbar jag numer i Barcelona. Underbara stad! Sen en månad till...

Av Hanna - 20 juni 2012 15:14

Ons 20 juni -12   Packar ryggsäcken ännu en gång.  Paris den 29 juni! Enkel biljett. /H ...

-

Av Hanna - 9 april 2012 15:16


     

Av Hanna - 20 mars 2012 20:17


           Vill hylla en snygg brud! Lots of love! /H

Ovido - Quiz & Flashcards